.
Olivia
dinsdag 15 maart 2022

Olivia: “Ik droom van een eigen kledinglijn”

En liefst eentje met veel glitter

Als zangeres heeft Olivia Trappeniers al een aantal keren in het Sportpaleis mogen staan. Meestal aan de zijde van haar leermeester Regi. Maar zelf ging ze ook al een aantal keren kijken naar een show. En dat doet haar dromen van meer.

“Ik zag hier al onder meer Miley Cyrus, Katy Perry en Justin Bieber optreden. En ik heb nu ook kaartjes voor Celine Dion. Het is vooral vreemd om te beseffen dat ik daar een paar maanden geleden zelf nog stond, voor een volle zaal, samen met Regi. Wat een geluk dat we dat nog net konden doen. Dat is kicken, voor zoveel mensen. Maar dan vooral achteraf. Op het moment zelf ben je zo gefocust dat je niet doorhebt wat er aan het gebeuren is.”

Olivia geniet van alle glitter en glamour die er bij zo’n optreden bij kijken komt. En dan mag het voor haar al eens wat specialer. “Voor het concert met Regi heb ik speciaal een outfit laten ontwerpen. Best bijzonder, om te weten dat er slechts één exemplaar van bestaat. Ik zou zelf ooit ook een kledinglijn willen. Liefst met veel glitter, want daar ben ik gek op.”

Bio van Olivia

Meer Over:

Olivia