.
Olivia Trappeniers
maandag 23 augustus 2021

Olivia “Hij is de toffe nonkel”

Kunnen jullie raden over wie Olivia het hier heeft?

Momenteel timmert Olivia heel hard aan haar solocarrière. Ze kreeg enkele mooie kansen van Regi en scoorde samen met hem en Jaap Reesema enkele grote hits. Maar nu is het voor Olivia tijd om op eigen benen te staan. Toch kan ze nog steeds terecht bij Regi voor goede raad. “Dat ik nog altijd bij hem terecht kan, is voor mij een hele geruststelling. Regi is zo’n beetje als een toffe nonkel”, vertelt Olivia in Story over haar leermeester Regi.

De solocarrière van Olivia loopt goed. Ze krijgt veel Airplay op de radio’s en ook in de hitlijsten doet ze het goed. Maar Olivia staat met beide voetjes op de grond en ze beseft dat het niet meteen gaat gebeuren dat ze nog eens een hit scoort als ‘Kom wat dichterbij’. Ze probeert zichzelf dan ook niet teveel druk op te leggen. “Maar ik schrijf volop aan nieuwe songs en dit najaar mag je nieuw werk van mij verwachten”.

Wil je Olivia graag aan het werk zien? Check dan zeker de agenda van Regi. Olivia staat nog tot en met september vooral met Regi op het podium.

Bio van Olivia Trappeniers

Meer Over:

Olivia Trappeniers