.
Olivia
dinsdag 2 augustus 2022

Olivia: “De lat lag veel te hoog”

Ze heeft bewust even gewacht

Als zangers bij Regi kreeg Olivia Trappeniers al enkele mooie kansen aangereikt. Zo mocht ze de zomersingle ‘Summer Life’ mee inzingen en won ze samen met Regi en Jaap Reesema de Zomerhit van 2020. Nu is het tijd voor Olivia om op eigen benen te staan en zelf verder haar weg te zoeken in de muziek.

‘Elektriciteit’, haar hit met de Nederlander Paul Sinha is niet van de radio weg te denken. Ze zijn genomineerd voor Zomerhit 2022 en maken ze een grote kans.

Na ‘Kom Wat Dichterbij’ bleef het op muzikaal vlak niet stil rond Olivia. Ze bracht enkele Engelstalige singles uit en een EP, maar een Nederlandstalige single, die kwam er niet meer.

“Door ‘Kom Wat Dichterbij’ was de lat zo hoog gelegd dat ik twee jaar heb gewacht om weer in het Nederlands te zingen. Ik wilde pas met een Nederlandstalige song naar buiten komen als die minstens even goed was”, legt Olivia uit in Story.

Al snel moest Olivia er zich bij neerleggen dat het succes van dat nummer niet te evenaren viel en dat ze de sprong dan toch moest wagen. “Op drie uur tijd was het nummer klaar. Paul en ik maken nummers voor andere artiesten, zo schreven we ook ‘Duizend Sterren’ voor Regi en Pauline. Maar deze vond ik te leuk om weg te geven.”

Bio van Olivia

Meer Over:

Olivia