.
Olga Leyers, Jan Leyers
vrijdag 16 juni 2023

Olga Leyers: “We hadden een zot ritme”

Ze leerden elkaar goed en snel kennen

Olga Leyers is sinds kort niet alleen de vrouw van haar grote liefde Giancarlo, ze is ook plusmama van zijn zonntjes Omar en Pablo.

“Mensen vragen me soms of het niet moeilijk was om zo jong al plusmama te worden. Nee dus. Ik werd gewoon mee verliefd op de kinderen. Het scheelt natuurlijk dat het zalige kinderen zijn. Ik meen dat. Want laten we eerlijk zijn: je hebt ook stomme kinderen. We komen ook goed overeen met hun mama en haar nieuwe partner”, vertelt Olga aan Humo.

Olga en Giancarlo leerden elkaar kennen vlak voor corona. Ze leerden elkaar heel snel kennen en Olga maakte al heel snel kennis met de kinderen van Giancarlo. Zo merkten ze al heel snel dat het allemaal vanzelf leek te gaan.

“Afgezien van de professionele ellende was corona een zalige periode. We waren pas samen en konden de hele tijd bij elkaar zijn. Heel plezant. Eigenlijk hadden we een zot ritme. Ik studeerde en Giancarlo werkte tot zes uur. Daarna ging hij eten kopen en kwam hij bij mij koken. We aten samen, keken ‘Friends’ en ‘Het journaal’ en daarna ging hij weer werken en studeerde ik verder. Om kwart voor twaalf, net voor de avondklok, kwam hij terug. Dat hebben we maanden volgehouden.”

Bio van Olga Leyers

Meer Over:

Olga Leyers