.
Olga Leyers
dinsdag 16 maart 2021

Olga Leyers stelt nieuwe vriend voor: “hij is zó trots op mij”

"We zijn nu anderhalf jaar samen en heel gelukkig."

Nadat haar knipperlichtrelatie met Simon Nuytten van Bazart definitief op de klippen liep, ging Olga Leyers een tijd als single door het leven. Maar ondertussen vond Olga opnieuw de liefde bij Giancarlo Angeletti, mede-oprichter van het modelabel Vier Antwerp.

Olga Leyers lanceerde onlangs haar eigen kledingcollectie bij ZEB én stond model voor het hippe label Vier Antwerp, dat zowel streetwear als designermerken verdeelt. Een verrassing dat haar vriend uit de modewereld komt, is het dus niet. Al hield Olga haar nieuwe relatie lang geheim…

“Ja, ik bleef daar wat mysterieus over, al begin ik intussen te denken: we zijn nu anderhalf jaar samen en heel gelukkig, misschien wordt het tijd om daarover wat duidelijker te communiceren”, onthult Olga Leyers in Dag Allemaal.

“Maar hij is geen BV, hé, ik zou eens met hem moeten overleggen of hij het wel fijn vindt om in de schijnwerpers te staan”, aldus de jongst telg van het geslacht Leyers.

Al speelt die bekendheid in hun relatie geen rol. “We zijn allebei trots op wat we doen en op elkaar. Dat gevoel zou elk koppel moeten hebben, toch?” klinkt het verliefd bij Olga Leyers in Dag Allemaal.

Bio van Olga Leyers

Meer Over:

Olga Leyers