.
Olga Leyers
donderdag 25 maart 2021

Olga Leyers smoorverliefd: “het liefst van al ben ik met hem alleen…”

“We zijn een extreem goede match.”

Het is grote liefde tussen Olga Leyers en Giancarlo Angeletti. Het koppel is al anderhalf jaar samen maar pas recent kwam Olga naar buiten met haar partner. “We zijn een extreem goede match”, onthult Olga in Story.

“Ik kan volledig mezelf zijn bij hem. In vorige relaties was ik met mijn lief het liefste in een vriendengroep, nu ben ik liever met hem alleen”, klinkt het verliefd bij de dochter van Jan Leyers in Story. “Dat gevoel is nieuw voor mij.”

“Met de juiste partner wordt de liefde verdacht simpel en leuk”, verbaast Olga Leyers zichzelf. “Als je zelf in een goede relatie zit word je voor anderen strenger: ‘Komaan, zie het licht! Je relatie is echt niet oké. Er bestaan zoveel leukere partners…’ Maar je moet uiteraard chance hebben dat je die ware liefde tegenkomt.” En dat is duidelijk gebeurd bij Olga en Giancarlo…

Olga Leyers spreekt ook voor het eerst over haar kinderwens: “Ja, met hem wil ik graag een gezin stichten, maar op dat vlak ben ik een millennial cliché. Ik wil nog even doen wat ik wil en pas rond mijn dertigste zal ik aan kinderen beginnen”, benadrukt Olga in Story.