.
Olga Leyers
maandag 6 september 2021

Olga Leyers nadat ze plusmama werd: “ik twijfel niet meer, ik wil kinderen!”

Binnenkort kindjes voor Olga Leyers?

Olga Leyers is ondertussen bijna twee jaar samen met Giancarlo Angeletti. Giancarlo heeft al twee kindjes uit een eerdere relatie en zo werd Olga als prille twintiger al meteen plusmama.

“Goh, plusmama zou ik mezelf niet noemen. Ik ben eerder de toffe tante slash babysit”, lacht Olga Leyers in Billie, de weekendbijlage van Gazet van Antwerpen. “Ik vind het superspeciaal en ben er nu nog meer van overtuigd dat ik kinderen wil.”

“Vroeger zou ik nog getwijfeld hebben, maar nu niet meer”, verduidelijkt Olga Leyers. “Kinderen helpen je met relativeren. Als ik Giancarlo zijn kinderen zie, bedenk ik dat dit echt het enige is wat voor een ouder telt.”

Al hoeft die kinderwens nog niet meteen in vervulling te gaan, benadrukt Olga Leyers in Billie. “Ik wil eerst voor een carrière gaan en het workaholicleven meemaken.”

Al voegt Olga er meteen aan toe dat ze het zich misschien nog gaat beklagen dat ze dit ooit gezegd heeft. “In elk geval zal ik eerst mijn studies afmaken”, zwakt Olga Leyers haar vooruitzichten lachend al wat af.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Olga Leyers

Meer Over:

Olga Leyers