.
Olga Leyers
dinsdag 29 november 2022

Olga Leyers is best geklede BV

Een lange bontjas is niet echt diervriendelijk

Gazet van Antwerpen interviewde een student architectuur. Zijn moeder heeft een eigen kledingwinkel en zelf is hij dus hevige fan van alles wat met fashion te maken heeft.

“Ik probeer op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en bekijk veel modeshows”, aldus Olivier Cienszkowski” in Het Nieuwsblad.

Zijn eigen kledingstijl omschrijft hij als ‘streetstyle met een eigen touch’. Er wordt heel veel tweedehands gekocht dus dat is al milieuvriendelijk. Aan kleding geeft hij zo’n 50 tot 200 euro uit.

Volgens hem is Olga Leyers de best geklede BV. Olga is de zus van Ella Leyers en is één van de dochters van zanger Jan Leyers. Ze verloofde zich recentelijk, net als haar zus.

Zijn ‘guilty pleasure’ op modevlak? “Een lange bontjas, maar dat is natuurlijk niet echt diervriendelijk”, zo onthult Olivier Cienszowski aan Het Nieuwsblad. Een skinny jeans is hét item dat bij hem nooit in de kleerkast zal belanden. Zelf deed Olivier ook al een aantal miskopen op vlak van kleding waarbij de meest betreurde aankoop toch wel een jas is die nergens op past.

Bio van Olga Leyers

Meer Over:

Olga Leyers