.
Olga Leyers
zaterdag 26 november 2022

Olga Leyers gaat trouwen: “Maar daar ben ik nog niet over uit”

Komen er binnenkort kinderen?

Er komen mooie tijden aan voor de familie Leyers. Niet alleen Jan Leyers’ oudste dochter Ella Leyers is verloofd, ook Olga kan het van de daken schreeuwen dat ze gaat trouwen. Zij is al drie jaar samen met mode-ontwerper Giancarlo.

Dat Giancarlo 18 jaar ouder is dan Olga, dat lijkt het koppel geen parten te spelen. Het zit goed tussen de twee en er is geen reden om niet te trouwen.

De twee lijken voor elkaar gemaakt en delen een passie voor mode. Want ook Olga bracht een tijdje geleden een eigen collectie op de markt bij ZEB.

“Hij heeft keigoede smaak in vrouwenkleding. Ik vraag hem bij speciale gelegenheden vaak wat ik moet aantrekken”, citeert Dag Allemaal een uitspraak van Olga in Gazet van Antwerpen.

Wanneer het koppel gaat trouwen, dat is nog niet beslist. Maar het zal ongetwijfeld een mooie dag worden in het bijzijn van alle vrienden en familie van het koppel, waaronder ook Giancarlo’s twee kinderen Omar en Pablo.

Maar misschien komt daar nog wel een kindje bij van hen twee. “Als ik zie hoe hij moeiteloos zo’n leuke thuis creëert voor zijn zonen, dan is dat de beste reclame voor een kinderwens. Ik twijfel wel nog of ik het milleniumcliché zal volgen, eerst carrière, en daarna kinderen, of de spreuk: ‘het is nooit een goed moment, maar ook nooit een slecht.”