.
olga leyers
maandag 5 februari 2024

Olga Leyers: “Dat was niet hoe ik mezelf zag”

Ze was niet erg gelukkig

Er is altijd iemand in ons leven die een grote invloed heeft gehad op ons leven en die ons leven heeft bepaald. Ook Olga Leyers heeft zo iemand. Voor haar is dat Dirk De Wachter.

“Omdat hij, toen ik me heel slecht voelde, duidelijk heeft gemaakt dat er eigenlijk niks scheelde met me. Het was in de periode na 'De slimste mens', ik zat met één been in de showbizz, met het andere in m'n rechtenstudies en ik was daardoor in een soort van existentiële crisis beland”, begint Olga in Het Laatste Nieuws.

Het ene moment leek ze een streber op school, het andere moment een schaterlachende en uitbundige vrouw.

“Maar dat was helemaal niet hoe ik mezelf zag. Ik zal niet zeggen dat ik er ooit een eind aan gemaakt zou hebben, maar toch. Ik was bijna twee jaar lang doodongelukkig. Wat deed ik hier zelfs? En ging ik ooit nog wel blij kunnen zijn?”

Jan Leyers zag zijn dochter niet graag ongelukkig en hij bracht Olga in contact met Dirk De Wachter. “Ik ben daar binnengekomen, Dirk De Wachter heeft geluisterd en toen zei hij: 'Eigenlijk ben jij geen patiënt voor mij, want de enige reden waarom jij je slecht voelt, is omdat je gezond bent.' En effectief, hij had gelijk. Ik ben na dat uur als een ander mens weer buiten gekomen.”

Bio van Olga Leyers

Meer Over:

Olga Leyers