You are here

Odeum klopt aan de internationale deur

05/06/2020 16:40-

Dit duo kan in het buitenland doorbreken.

Thars Brisaert en Tijl Lenaerts zijn twee jonge Brusselse ketjes die jeugdvrienden zijn en samen de poprockgroep Odeum oprichtten. Met hun nieuwste single ‘I Did Not Write This Song For You’ brengt Odeum een popsong à la Ed Sheeran. Akoestische gitaar en synthesizers worden goed gecombineerd en dat hebben de radio's meteen gewaardeerd.

Kustradio BeOne, Radio Benelux en Radio Mol waren de eersten om de single op te pikken. Ze werden vrij kort erna gevolgd door onder meer Radio A2 in Valencia en Eén FM in Nederland.
En nu is er nog meer leuk nieuws. Odeum prijkt deze week in de playlist van de bekende radioshow 'Lopsided World Of L' van de Berlijnse radiomaker Jonathan L die internationaal wordt uitgezonden onder meer op radiostations in Amerika (Phoenix, Tucson, New Mexico en Nashville), in Engeland (Liverpool & London), in Australië (Sydney) en in Hong Kong. Om van een internationale doorbraak te spreken is het nog net iets te vroeg, maar dat ze aan de internationale deur aankloppen is wel zeker.

Meer nieuws over:

Odeum

Gerelateerde bio's: