.
Stijn en Nuria
zaterdag 22 juni 2024

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “We weten nog niet wie de heks of boze tovenaar is” 

Een rustige relatie hebben ze nog nooit gehad 

Volgend jaar zijn Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke 10 jaar getrouwd. De twee leerden elkaar kennen tijdens ‘Blind Getrouwd’ en hebben ondertussen twee zoontjes samen.

Hun relatie kent veel ups-and-downs en het loopt allemaal niet van een leien dakje. Een rustige relatie zullen de twee dan ook nooit echt hebben.

“Ik hoop zelfs dat we het nooit hebben. Eigenlijk zijn wij het moderne sprookje, al zijn we er nog niet uit wie de heks of wie de boze tovenaar is. We wilden een rustig leven, maar nu genieten we ook wel van de hectiek van het gezinsleven. We zitten midden in de tropenjaren en daar maken we het beste van. Ons gezin staat centraal. Ook al hebben we onze discussiepunten, wat opvoeding betreft trekken we wel aan hetzelfde zeel. We zijn echt een team en dat maakt van ons een goed gezin”, zegt Nuria in Het Nieuwsblad.

De zoontjes van de twee zijn de spil van hun bestaan. Victor is een heel pientere jongen, terwijl Théodore dan eerder de performer is van de twee.

“Van karakter lijkt Victor meer op de mama en Théodore meer op mij. Ik zie vaak al aan zijn ogen wat hij van plan is, omdat ik hetzelfde zou doen. Verder zijn het twee echte mama's-kindjes, soms toe vervelens toe. Zelfs als ik naast hun sta, roepen ze nog naar hun mama als ze iets nodig hebben.”