.
Stijn en Nuria
zondag 25 december 2022

Nuria uit Blind Getrouwd: “We proberen steeds iets nieuws uit”

Ze worden samen oud

Het mooiste bewijs dat een huwelijk in ‘Blind Getrouwd’ wel kan slagen zijn toch wel Nuria en Stijn. Nuria Gilizintinova was niet echt enthousiast toen ze Stijn voor het eerst zag op haar huwelijk, maar 7 jaar later is het koppel nog altijd gelukkig getrouwd met elkaar.

Het koppel heeft een moeilijke periode achter de rug, en de sleur kwam een beetje in de relatie. En dat probeert het koppel ten allen tijde te vermijden.

“We proberen geregeld iets nieuws. Momenteel werken we aan onze gezonde levensstijl: elke avond maken we thee met gember en kurkuma en doen we buikspieroefeningen. Vaak om erna een boterham met Nutella te eten”, lacht Nuria in Dag Allemaal.

Stijn vindt het niet zo abnormaal dat de sleur er wat inkomt. “Natuurlijk veranderen er dingen doorheen de jaren. Sinds we kinderen hebben, hebben we minder tijd voor elkaar, maar er is nog altijd passie in onze relatie.”

Maar ondanks de problemen van de voorbije maanden geloven Stijn en Nuria nog steeds in hun huwelijk. “Misschien hebben we over zeven jaar opnieuw ’n itch, maar ik hoop wel oud te worden met Stijn.”