.
Nuria
zaterdag 26 november 2022

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Wat heb ik eigenlijk bereikt”

Ze worstelde met zichzelf

Natuurlijk is een huwelijk niet altijd rozengeur en maneschijn. Elk koppel kent ook wel eens mindere momenten en momenten waarbij de relatie onder druk komt te staan. Dat is bij Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova niet anders geweest.

Stijn en Nuria zijn zeven jaar samen en dat zet hen al eens aan tot nadenken over hun huwelijk en de voorbije 7 jaar. En dat was confronterender dan gedacht.

“Ik was de balans aan het opmaken van die zeven jaar, maar ik had het gevoel dat ik heb stilgestaan. Ik vroeg aan Stijn: ‘Wat heb ik eigenlijk bereikt de afgelopen zeven jaar”, vertelt Nuria in Dag Allemaal.

Nuria begon vorig jaar enorm met zichzelf te worstelen. Ze was fulltime mama, combineerde twee jobs met elkaar en probeerde tussendoor ook nog te studeren.

“Op een bepaald moment ging het niet goed met mij. Ik had geen zin meer om vooruit te gaan. Nu neem ik bewuster tijd voor mezelf. Vorige maand was ik jarig en ik heb bewust gekozen om een weekend met vriendinnen weg te gaan in plaats van met Stijn. Dat heeft me veel deugd gedaan. We hadden een goeie kater, dan weet je dat het een topweekend was.”