.
Chateau Planckaert
zaterdag 8 januari 2022

Nu al Belgen op zoek naar Château Planckaert

Fans gaan massaal op zoek naar de familie

Op zondagavond konden we op één kijken naar ‘Château Planckaert’. Daarin volgden we de familie van Eddy Planckaert en Christa tijdens de verbouwingen van hun kasteel. Ze hopen om in 2024 eindelijk gasten te kunnen ontvangen in het kasteel. Maar het lijk wel alsof de Belgen niet kunnen wachten om bij de Planckaerts langs te gaan. Nu al zijn Belgen op zoek naar hoe ze een overnachting kunnen boeken.

“Er komen veel meer Belgen langs, al veel meer dan in het begin. In het dorp komen ze vragen waar het chateau is. Gisteren hebben we een koffietje gedronken nadat we naar de bakker waren geweest. We zaten op het terras toen er Belgen stopten. Die waren al verschillende keren gepasseerd en nu hadden ze ons te pakken gekregen. Die waren content dat ze ons eindelijk gezien hebben”, lacht Christa in Het Belang Van Limburg.

De Planckaerts zijn erg populair en geliefd in Vlaanderen. De Vlamingen volgen massaal hun avonturen en gaan logeren in hun châmbres d’hôtes. Dat geeft voor de familie vertrouwen dat ook hun château het goed zal doen.

Bio van De Planckaerts

Meer Over:

De Planckaerts