.
News Image

NRJ reikt helpende hand aan verenigingen en bedrijven

NRJ wil verenigingen en lokale kmo's ondersteunen.


Nog zeker tot 3 mei zitten we allemaal in ons kot. En dat hoort ook zo. Maar het steekt. Hoe zag ons weekend er alweer uit als we wèl met onze favoriete vereniging op stap gingen en de zotste dingen deden? Welke plannen hebben we als vereniging, sportclub,… aan de kant moeten zetten?

Net als de rest van de wereld staat ook het verenigingsleven in heel Vlaanderen op non-actief. Ook alle fuiven, bbq’s, benefieten,… staan on hold.NRJ geeft daarom tot vanaf maandag 20 april tot eind mei tussen 12u en 14u twee uur zendtijd aan jou en je club/vereniging/sportbende.

Laat de mensen van NRJ weten wie een extra SHOUT OUT verdient!Meld je via de website van NRJ aan met je vereniging of lokale KMO en vertel wat en wie je mist, kies de platen en laat ook even weten wie ook nog wat extra aandacht verdient. Zoals de slager die voor het vlees op jullie jaarlijkse bbq zou zorgen, of de naaisters van de kostuums voor de dansvoorstelling die niet kan doorgaan, de drukker van de T-shirts die niet gedragen zullen worden… Ook die mensen reiken we een helpende hand. Zo kunnen zij dankzij jouw vereniging hun boodschap kwijt.NRJ Shout Out, vanaf 20 april, van 12 tot 14u, met Emma Salden. Meer info op NRJ.be .


Download onze app voor Android of iOS

Bio van Emma Salden

Meer Over:

Emma Salden