.
News Image

NRJ klaar voor nieuw radioseizoen

Pas afgestudeerd en nu al een topjob bij NRJ.


Emma Salden is één van de DJ’s die er -nu bijna een jaar geleden- ook bij was: de start van NRJ. Ze combineerde haar werk voor de zender met haar studie ‘Radio’ aan het Ritcs. Nu dit jonge talent afgestudeerd is, heeft ze alle tijd om haar passie voor het medium radio met de NRJ-luisteraar te delen. Vanaf maandag 2 september is zij elke week van maandag tot en met donderdag te horen tussen 19 en 22 uur. Met een flinke portie hits en veel urban muziek.

Het jongste radiotalent van Vlaanderen vind je bij NRJ. Maar net zoals in elk team is er ook ervaring nodig. Stijn Smets maakte jarenlang radio bij Studio Brussel, Donna en MNM en mag nu z’n stem aan NRJ lenen. Hij zal regelmatig te horen zijn en inspringen waar nodig. Je kan Stijn ook kennen van TMF, waar hij een hele tijd VJ was.Dit najaar zorgt NRJ in het weekend voor alles wat je nodig hebt om in hogere party-sferen te komen. Op zaterdag en zondag (van middernacht tot 3 uur) wordt er live uitgezonden vanuit discotheek Carré. Op zaterdag met uptempo beats, op zondag kleurt het vanuit Carré helemaal Urban.

Om de luisteraar alvast in de stemming te brengen zal DJ Gascar op zaterdag en zondag tussen 23u en 00u een preshow draaien, om op te warmen. Op zondag maakt hij deze show samen met ex-wereldkampioen beatboxen Fatty K en zal de focus liggen op Urban-muziek.Toon Smet zal de NRJ-luisteraar in de vierdelige podcast-reeks ‘Taxi Toon’ meenemen in z’n taxi. Samen met een bekende artiest rijdt hij een traject dat deze artiest regelmatig aflegt. Onderweg hebben ze een uitgebreid gesprek over het leven en het werk van de artiest. Doortastend en diepgaand, ideaal voor een lange rit of een lange file. Vanaf woensdag 4 september is de eerste aflevering te beluisteren op alle courante podcast-platformen.


Bio van Emma Salden, Toon Smet, Stijn Smets en Fatty_K