.
News Image

NPO1 zet traditie verder

Muziekfeest op het Plein komt deze zomer terug!


De Nederlandse televisie zet de traditie verder om muziek uit te zenden tijdens de zomerse maanden. Zo staat er een opname gepland van het Sterren nl Muziekfeest op het Plein op 20 juni en dat in de Hof te Amersfoort. De volledige line-up is uiteraard nog niet bekend, maar wel staat vast dat Jeroen van der Boom, Jannes, Django Wagner en Frans Duijts erbij zullen zijn. In 2007 streek het muziekprogramma ook al eens neer op deze locatie. Uiteraard zorgt Jan Smit opnieuw voor de presentatie.



Dit is niet het enige muziekprogramma dat de Nederlandse openbare omroep op ons los zal laten. Op 27 juni zijn er namelijk opnames vanuit het Brabantse Mariahout in het Openluchttheater voor Muziekfeest in de Zomer. Bij het Muziekfeest in de Zomer ligt alle nadruk op de kunsten van de artiest. Uiteraard zingt de artiest zijn grootste hit of zijn nieuwste single, maar er is ook ruimte voor een ballad of zelfs een anderstalig nummer. Alle artiesten worden begeleid door de Marcel Fisser band. Jeroen van de Boom, Gerard Joling, Jannes, Samantha Steenwijk, Django Wagner en vele andere artiesten zorgen die avond voor een heerlijke, muzikale zomeravond.

Het resultaat van deze opnames zie je op 20 en 27 juli omstreeks 20.30u op NPO1. Om deze opnames bij te wonen heb je wel een toegangsticket nodig. Dit ticket is te koop via winkel.avrotros.nl.



Ook nu zal er van Sterren nl Muziekfeest op het Plein een nieuw verzamelalbum, volume 3 verschijnen. Dit album verschijnt op 18 mei, maar is hier reeds te bestellen.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Jeroen van der Boom, Jannes, Django Wagner en Frans Duijts

Bio van Gerard Joling en Samantha Steenwijk