.
News Image

November wordt drukke maand voor De Stoempers

Ze nemen dan hun eerste album op.


Op de Facebook pagina van Kurt Crabbé lezen we dat De Stoempers in november zullen wonen in de opnamestudio. Ze nemen dan hun eerste volledige album op.

Kurt Crabbé vormde vroeger al wel regelmatig een duo met Ive Rénaarts. Later kwamen er voor de gelegenheid nog Annelies Winten en Johan Veugelers bij, die eerder The Sunsets vormden.

Deze éénmalige samenwerking werd zo'n succes dat er nu al vijf eigen nummers op hun repertoire staan die erg gesmaakt worden. Als De Stoempers zetten ze makkelijk iedere tent of zaal op zijn kop.We nemen aan dat de tot op heden vijf uitgebrachte singles op dat nieuwe album van De Stoempers zullen staan en dat zijn: Kom en sluit maar aan, Tsjakkiediekkie boem boem, Als ik nog een keer zou trouwen, We geven gas en 30,40,50 jaar.

Vanaf 27 januari 2017 zal deze cd te koop zijn.Tussen de drukte van de studio-opnames door is er nog de verjaardagsshow van Kurt Crabbé op zondag 13 november om 14 uur in de Kaasboerin te Postel. Buiten De Stoempers, Ive Rénaarts en Kurt Crabbé zijn er nog gastoptredens van Bandit, Sergio, De Melando's en Maarten Cox. Reserveren is verplicht en kan via www.kaasboerin.be.Tekst: Nico Vanaken


Download onze app voor Android of iOS