.
News Image

Nostalgie lanceert 'De Vroegste Ochtendshow van Vlaanderen'

Herbert Bruynseels en Astrid Philips vroeg uit bed.




Maandag 17 augustus start het nieuwe radioseizoen bij Nostalgie en de radiozender pakt uit met een primeur. Voortaan staat de wekker elke werkdag om 5 uur want dan starten Herbert Bruynseels en Astrid Philips met 'De Vroegste Ochtendshow van Vlaanderen'.



Tussen 5u en 9u maken Herbert en Astrid de luisteraars wakker met een mix van de beste classics, een eigen kijk op de actualiteit en vooral heel veel gezelligheid. 'De Vroegste Ochtendshow van Vlaanderen' laat luisteraars met een glimlach wakker worden en maakt de weg naar werk of school zo veel aangenamer.



Herbert Bruynseels: “De studio inkruipen met dat zotte team rond mij, en tegelijk de tofste platen mogen draaien, dat geeft zoveel energie dat ik mijn ochtendloopjes perfect kan overslaan. Het voelt elke dag fantastisch aan om samen met maar een paar collega’s en de vroegste luisteraars de wereld te zien en horen ontwaken.



Astrid Philips: “Om half 4 in de ochtend die wekker horen, is zo vroeg dat er geen ruimte meer overblijft voor mijn ochtendhumeur. Eens ik de studio induik weet ik ook meteen dat het het helemaal waard is. Zonder twijfel is ochtendradio maken de mooiste job van de wereld.


Bio van Astrid Philips en Herbert Bruynseels