.
Nora Gharib
woensdag 18 mei 2022

Nora Gharib: “Zelf nooit geweten wat ik écht wilde worden”

De bekende presentatrice had destijds geen idee welke richting ze uit wou

In het VTM-programma 'Blind Gesprongen' begeleidt ze enthousiastelingen die graag de sprong maken naar een voor hen onbekende job. Zelf heeft ze naar eigen zeggen heel wat meer moeite gehad om haar carrièrepad vorm te geven. Nora Gharib vertelt meer over haar werkverleden in Nina, een weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Het heeft niet veel gescheeld, of Nora Gharib was werkzaam als schoonheidsspecialiste of als leerkracht. De bekende presentatrice had destijds geen idee welke richting ze uit wou.

“Ik heb nooit geweten wat ik écht wilde worden. In de laatste jaren van de humaniora ben ik alleen gaan wonen, omdat mijn ouders het moeilijk hadden met mijn liefdesrelatie. Dat was toen de beste oplossing”, begint Nora haar verhaal.

“In de laatste jaren van mijn humaniora koos ik voor de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik haalde mijn diploma, maar begon toch aan de studies voor leerkracht. Na twee weken haakte ik af en begon te werken als kledingverkoopster”, gaat ze verder.

Dat geld had ze hoognodig om haar huur en onkosten te kunnen blijven betalen. Twee maanden nadat ze als verkoopster aan de slag ging, scheef ze zich in voor 'K3 zoekt K3'. Toen ze met de laatste tien kandidaten door mocht naar de liveshows, stopte ze als verkoopster.

Download onze app voor iOS of Android