.
Nora Gharib
donderdag 2 juni 2022

Nora Gharib: “Seks voor de fun, ik zou het niet kunnen”

Ze had maar één echte partner tot dusver, haar ex-man

Zo professioneel ze is op carrièregebied, zo serieus is ze op het vlak van de liefde. Diegene die actrice en presentatrice Nora Gharib haar hart wil veroveren, kan maar beter uit het juiste hout gesneden zijn. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben heel serieus in de liefde”, vat Nora aan, die afkomstig is uit een moslimfamilie. “Dat komt voort uit mijn opvoeding, maar het is ook iets van mezelf”.

Ze had maar één echte partner tot dusver, haar ex-man. Sinds die relatie een jaar geleden op de klippen liep, heeft ze maar weinig zin om zelf terug 'blind te springen' in een relatie.

Ze weet ondertussen heel goed wat ze wel en vooral ook niet wilt. “Ik vind het heel belangrijk om, zeker op het vlak van intieme zaken, mijn grenzen te kunnen bewaken”, laat ze zich daarover ontvallen.

Onenightstands zijn ook niet aan haar besteed. “Ik zou het niet kunnen, zo seks voor de fun. Dat vind ik tijdverspilling. Ik snap dat anderen er plezier of ontspanning in vinden, maar ik heb daar totaal geen behoefte aan als ik niet in een relatie zit”, besluit ze gedecideerd.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib