.
Nora Gharib
woensdag 18 mei 2022

Nora Gharib op de rand van een burn-out

“Het was te veel tegelijkertijd”

Het heeft niet veel gescheeld, of Nora Gharib had een burn-out gekregen. Dat vertelde ze openhartig in 'De Cooke & Verhulst Show' op Play 4.

De actrice en presentatrice voelde op een bepaald moment dat ze te veel hooi op haar vork aan het nemen was. Ze zat die periode ook slecht in haar vel. “Ik was bezig met de opnames van drie verschillende programma's en had thuis ook nog een dochtertje om voor te zorgen”, vertelt Nora.

Ze werkte toen tegelijk aan 'Dancing With The Stars', 'Een Echte Job' en 'Blind Gesprongen'. Dat betekende dagelijkse dansles, shiften in het ziekenhuis én kandidaten begeleiden op zoek naar een nieuwe jobuitdaging.

Ze kwam op een punt dat de vermoeidheid niet langer te overzien was en kreeg daardoor bijna een auto-ongeluk. “Op een ochtend reed ik met de wagen naar opnames voor 'Blind Gesprongen'. De dag voordien waren er opnames van de kerstspecial van 'Dancing With The Stars' en daarna draaide ik ook nog eens een nachtshift voor 'Een Echte Job'. Ik was doodmoe, het was te veel tegelijkertijd”, bekent ze.

Nora viel zonder het te beseffen in slaap achter het stuur en werd pas na enkele minuten terug wakker. Gelukkig was haar auto voorzien van sensoren en remassistentie, want anders had het erger kunnen aflopen. “Toen heb ik beslist: jullie halen me voortaan op en ik draai nooit nog drie programma's tegelijk”, zegt ze nog steeds aangedaan.

Download onze app voor iOS of Android