.
Nora Gharib
zaterdag 6 april 2024

Nora Gharib: “Niemand maakt zich daar druk om”

Maar zij kon er wakker van liggen

Nora Gharib heeft Maagd als sterrenbeeld. Volgens astrologen zijn zo’n mensen gezegend met een zorgzame en zorgvuldige persoonlijkheid. Ze proberen situaties rationeel te bekijken en blijven lang wikken en wegen. Iets wat wel herkenbaar is voor de presentatrice.

“Ik ben inderdaad zorgzaam en vraag altijd de mening van mensen rondom mij. Ik weet zélf ook wat het beste bij me past, maar soms probeert mijn hoofd me ervan te overtuigen om eens out of the box te denken”, klinkt het in Tv Familie.

Een ander kenmerk is dat Maagden ook ordelijk en perfectionistisch kunnen zijn. Iets waar Nora zich ook wel in kan herkennen.

“Ik ben erg ongeorganiseerd, maar dat komt doordat ik veeleisend en nauwgezet ben. Een stom voorbeeld: toen ik vroeger vlogde en een video aan het bewerken was om online te zetten, kon ik soms wakker liggen van details. Stel dat ik mijn ontbijt en avondeten had gefilmd, maar mijn middageten niet? Dan wilde ik daardoor de hele video in de vuilnisbak gooien. Terwijl niemand zich daar druk om maakt.”

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib