.
Nora Gharib
zondag 8 mei 2022

Nora Gharib: “Ik nam een groot risico”

"Ik heb die job nog even proberen te combineren met mijn media-activiteiten"

We zien haar wekelijks in het programma 'Blind Gesprongen' deelnemers begeleiden bij hun jobswitch. Zelf heeft Nora Gharib er ook al een heel parcours op zitten wat betreft werk en werkzekerheid. De gelijkenis tussen haar en de kandidaten is niet ver zoek. Haar weg naar de roem staat getekend onder risico's die ze nam om te komen waar ze nu staat. We lezen er meer over in Het Laatste Nieuws.

“Ik deed mee aan het programma 'K3 zoekt K3' en kwam zo in het vizier van de media terecht. Daarvoor was ik werkzaam als verkoopster in een kledingwinkel. Door mijn interesse in fashion deed ik dat enorm graag en heb ik die job nog even proberen te combineren met mijn media-activiteiten, maar dat bleek al snel onhoudbaar”, aldus Gharib.

Door zelf blind te springen, landde ze waar ze nu staat. “In het begin was dat moeilijk. De opdrachten kwamen maar langzaam binnen, maar mijn huur en vaste onkosten bleven wel op tijd komen”, lacht ze. “Ik leerde vooral dat je soms risico's moet nemen om een mooie kans te krijgen.”