.
Nora Gharib
zaterdag 4 mei 2024

Nora Gharib: “Ik moest terug naar haar”

Het ging niet meer uit haar hoofd

Nora Gharib kan niet anders dan toegeven dat ze de opleiding tot special forces serieus heeft onderschat. Na 1 aflevering en enkele proeven moest ze opgeven omdat ze helemaal op was.

Tijdens de eerste proef in de oceaan had ze al het gevoel dat ze aan het verdrinken was, en ze deed zelfs een gebedje omdat ze haar lot had aanvaard.

“Ik ben een alleenstaande mama, en de gedachte dat ik er misschien niet meer zou zijn voor mijn dochter geraakte niet meer uit mijn hoofd. Ik moést terug naar Chams. Ik had misschien nog verder kunnen doen, maar was het dat allemaal waard? Nee”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Dochtertje Chams had gelukkig niks door van wat haar mama aan het doen was. Contact met het thuisfront was ook volledig verboden.

“Ik had met mijn ex-man een goede afspraak gemaakt. 'Je kan niet facetimen met mama, want haar gsm is kapot', zei hij Chams elke dag sinds mijn vertrek en dat begreep ze. Maar ik heb haar toch eens extra stevig vastgepakt toen ik thuiskwam Dat was heel emotioneel.”

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib