.
Nora Gharib
woensdag 4 mei 2022

Nora Gharib: “Ik moest krabben om rond te komen”

"De projecten liepen niet zo vlot binnen, maar mijn huur en kosten bleven wel komen."

Nora Gharib is een aangename verschijning op de Vlaamse televisie. Ooit nam ze deel aan 'K3 zoekt K3', het programma waar alles voor haar begon. Ze kon uiteindelijk geen plaats bemachtigen in de populaire meidengroep, maar kwam wel in de belangstelling van de media. De 28-jarige presentatrice van 'Blind Gesprongen' doet in Het Laatste Nieuws haar verhaal.

Aanvankelijk werkte Nora als kledingverkoopster in een kledingzaak. “Ik hield van die job. Mijn moeder is modeontwerpster en van haar heb ik mijn passie voor fashion. Mijn deelname aan 'K3 zoekt K3' was dus niet omdat ik mijn toenmalige job beu was of niet graag deed. Ik droomde ook niet van een zangcarrière ofzo. Het waren mijn vrienden die me uiteindelijk wisten te overtuigen”, aldus Gharib.

Na haar passage in het programma kreeg ze een paar aanbiedingen van zenders. “Ik combineerde die opdrachten eerst nog met mijn job in de verkoop, maar dat kon ik niet blijven volhouden. Geen enkele werkgever stond te springen om zich zo flexibel op te stellen. Ik moest dus wel zelf springen. In het begin was dat niet makkelijk. De projecten liepen niet zo vlot binnen, maar mijn huur en kosten bleven wel komen. Ik heb soms moeten krabben om rond te komen, maar heb nog geen moment spijt gehad”, aldus Gharib.