.
Nora Gharib
vrijdag 29 maart 2024

Nora Gharib: “Ik kan het gewoon niet”

Het is niks voor haar

Voor Nora Gharib is het sociale aspect in een job erg belangrijk. Als student heeft ze vaak bureaujobs gedaan en daar werd ze niet bepaald heel gelukkig van. Ze heeft geen zittend gat en wil actief blijven.

“Maar dat heeft met mijn persoonlijkheid te maken en niet met de jobinhoud. En papieren archiveren en klasseren? Ik kan het gewoon niet. Er waren na mijn doortocht altijd veel documenten vermist. Blijkbaar ging ik iets té kwistig om met de papierversnipperaar”, lacht Gharib in Tv Familie.

Nora is een vrouw die van vele markten thuis is. Zo is ze zangeres, actrice, jurylid en presentatrice. Verscheidenheid is een grote troef, maar chaos loert ook altijd om de hoek.

“Dit jaar heb ik namelijk ontdekt dat ik ADD heb. Dat is zoals ADHD, maar de hyperactiviteit ontbreekt dan. Ik heb vaak moeite met het vasthouden van aandacht en ben snel afgeleid. En ik heb bijvoorbeeld ook last van keuzestress, omdat mijn hersenen maar blijven malen om de voor- en nadelen van verschillende opties te onderzoeken. Ik heb het geluk dat ik soms niet hóef te kiezen, omdat de aanbiedingen die mijn pad kruisen vaak erg gevarieerd zijn.”

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib