.
Nora Gharib
zaterdag 11 juni 2022

Nora Gharib: “Ik heb een soort muurtje door die bekendheid”

Ze krijgt geregeld berichten van mannen via social media, om haar mee uit te vragen

Actrice en presentatrice Nora Gharib wordt af en toe benaderd door mannen die wel eens iets willen gaan drinken met haar. Maar daar is ze zelf nog te terughoudend voor na haar breuk met haar ex-man, ondertussen een jaar geleden. In Het Laatste Nieuws laat ze haar licht schijnen op haar huidige relatietoestand.

Een jaar terug beslisten Nora en haar man om een streep te trekken onder hun relatie. Ze hebben samen een dochtertje, Chams, die ze nu in co-ouderschap opvoeden.

Ze krijgt geregeld berichten van mannen via social media om haar mee uit te vragen, maar ze bouwde zelf een soort van ingebeeld muurtje rond zich heen. Ze beseft dat ze zich soms wat losser moet opstellen als ze opnieuw de liefde wilt tegenkomen.

“Waar en hoe ik anders iemand zal tegenkomen, blijft de vraag. In mijn beroepskring moet ik het niet gaan zoeken: ik ken intussen ongeveer alle BV's en als daar iemand tussen zat voor mij, had ik dat wellicht al geweten”, zegt een open Nora.

Op veel ervaring kan ze ook geen beroep doen. “Mijn ex was mijn eerste en enige lief. Ik zal letterlijk van nul moeten beginnen. Maar ik heb totaal niet het gevoel dat ik iets gemist heb. Ik voel ook geen tijdsdruk. Single zijn is op dit moment een verrijking”, rondt ze positief af.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib