.
Nora Gharib
maandag 6 juni 2022

Nora Gharib: “Ik had geen euro, maar ging lachend mee op selfies”

“Ik was 'bekend' en iedereen dacht dat ik veel geld aan het verdienen was"

Het eerdere carrièrepad van actrice en presentatrice Nora Gharib is hobbelig en liep niet bepaald over rozen. Ze heeft zelf lang moeten zoeken voor ze op het juiste spoor zat, dat haar uiteindelijk richting mediawereld voerde. Daarover vertelt ze wat meer in Het Laatste Nieuws.

Ze maakte haar eerste stappen in de showbizz toen ze deelnam aan 'K3 zoekt K3'. Nadat ze uit de show lag, kwam de programmadirecteur van VTM naar haar toe.

“Hij vroeg me of ik ambitie had om voor tv te werken. Men zou me bellen, zei hij. Wekenlang hoorde ik niks. Ik kon niet anders dan opnieuw werk te zoeken, dit keer bij een juwelier. Na een maand belde VTM alsnog en gaf ik mijn ontslag', zegt Nora daarover.

Na zeven succesvolle jaren in de media, heeft ze ondertussen gelukkig genoeg om handen. “Ik heb wel vaak gedacht: euh... komt er nog iets? Het is altijd afwachten. Ik heb mijn sociale media altijd goed onderhouden, onder het motto 'Fake it till you make it'. Door mijn leven te filmen, hoopte ik meisjes te inspireren om te blijven gaan, ook als het minder goed gaat”, zegt de voorbeeldige Gharib.

Bij plotse roem horen ook heel wat misvattingen. “Ik was 'bekend' en iedereen dacht dat ik veel geld aan het verdienen was. Bij momenten had ik geen euro, maar ging ik lachend mee op selfies. Fuck, ik ga dit nooit volhouden, dacht ik. Maar toen kwamen er weer dingen op mijn pad”, vertelt ze tevreden.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib