.
Nora Gharib
zaterdag 14 mei 2022

Nora Gharib: “Er zal altijd wel iets te zeggen zijn”

Commentaar zal er altijd zijn

We kunnen niet meer om Nora Gharib heen. Sinds haar deelname aan ‘K3 zoekt K3’ enkele jaren geleden, raakte de carrière van de zangeres, presentatrice en actrice in een stroomversnelling terecht. Onlangs werd ze nog derde in 'Dancing With The Stars' en nu is ze te zien als presentatrice van ‘Blind Gesprongen’. Naast haar carrière is Gharib ook heel erg bezig met haar geloof.

“Het is echt een groot deel van mijn leven, die normen en waarden gidsen mij. Ik bid, ik doe mee aan de ramadan en ik hoop ooit naar Mekka te kunnen gaan: dat is één van mijn levensdoelen, naast een goede moeder zijn. Ik wil mijn geloof op een mooie manier belijden”, zegt Nora in Humo.

Toch zullen we Nora niet meteen met een hoofddoek over straat zien lopen. “Maar toch denk ik erover na. Maar niet over de maatschappelijke gevoeligheden. Mijn zus en veel vriendinnen dragen wel één. Ik merk dat ze moeilijker een job vinden en vaker worden uitgescholden. Maar bij een vrouw zal er altijd wel iets zijn waar een ander iets over meent te moeten zeggen.”

Download onze app voor iOS of Android