.
Nora Gharib en Ansom
vrijdag 27 mei 2022

Nora Gharib: “Dit is niet wat ik gepland had”

Maar de band tussen haar en haar ex-man is nog steeds zeer goed.

Ze is één van de rijzende sterren onder de nieuwe tv-gezichten, maar in haar privéleven verliep niet alles zonder slag of stoot. Nora Gharib geeft in een openhartig interview met Het Laatste Nieuws mee wat er niet naar plan is verlopen.

Ze doelt daarmee voornamelijk op de scheiding tussen haar en haar ex. Toen ze nog een koppel vormde met haar ex-man, werd ze moeder van hun dochtertje Chams. “De dag dat je trouwt, of aan kinderen begint, beeld je je niet in dat je ooit uit elkaar zal gaan. Dat was in het begin het moeilijkste”, geeft ze toe.

Het lastigste was om plots een heel andere weg te moeten uitgaan dan ze zelf voor ogen had. “Het zinnetje 'dit is niet wat ik gepland had' spookte door mijn hoofd. Maar over Chams heb ik me geen zorgen gemaakt. Ze is nog zo klein, ze kent niks anders”, zegt Nora.

De band tussen haar en haar ex-man is nog steeds zeer goed. “We zijn 'samen' haar ouders. We hebben de keuze om te scheiden met twee gemaakt.” “

Daar is heel hard over nagedacht. Als het dan effectief zover is, is dat een aanpassing. Maar dat is me snel gelukt. Ik kan de dingen snel loslaten, accepteren en zien voor wat ze zijn”, zegt een openhartige Nora.

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib