.
Nol Havens
dinsdag 26 januari 2021

Nol Havens is terug met nieuwe single

Nieuwe muziek die gesmaakt zal worden.

'Ik sta op, nog niet wakker ..." en de rest zingt u toch moeiteloos mee tot aan "Eén kopje koffie"? En wat dacht u van "Suzanne (ik ben stapelgek op jou"?
De zanger van deze 'evergreens' heet Nol Havens, frontman van V.O.F. De Kunst.

V.O.F. De Kunst ging eind de jaren '90 ook kinderpopconcerten organiseren, met eraan gekoppelde CD's, waarvan ze er doodleuk een kleine 2 miljoen verkochten.
Nol is ook al een aantal jaren als fotograaf en solo-artiest actief en stak vorig jaar zijn neus terug aan het Vlaamse venster met het duet 'Omdat het niet anders kan', samen met Amaryllis Temmerman (meer dan 200.000 plays op Spotify).
Nol Havens werkt nu aan een nieuw zelf geschreven album en daar is 'Vanaf hier' een mooie voorbode van. U herkent meteen de stem en de stijl van vroeger, met zelfs een leuke knipoog naar vroeger aan het begin van de song. Voor u het weet bent u al aan 't meezingen - of minstens neuriën - met 'Vanaf hier'. Wedden?
Doe daar een kopje koffie bij en u bent weer helemaal gelukkig.

Nol schrijft op zijn website: "Samen met producer/gitarist Tom Vanstiphout (Milow, Bryan Ferry, Jan Leyers) werk ik aan het nieuwe materiaal, ik kan niet wachten om het live uit te voeren als het weer mag…”
Wij kijken al uit naar dat nieuwe album. De nieuwe single is er vanaf vrijdag 29 januari.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nol Havens en V.O.F. De Kunst