.
News Image

Nog niet op tv en nu al maakt Studio Tarara kans op internationale prijs

Maar ook Hoe zal ik het zeggen? maakt kans op prijs in New York.


Studio Tarara, de eerste dramareeks van productiehuis Shelter én Hoe Zal Ik Het Zeggen?, het feelgoodprogramma met Jens Dendocker van hetzelfde productiehuis zijn alle twee geselecteerd voor de New York Festivals TV &Film Awards, prijzen waarmee de entertainmentwereld tv-programma’s en films uit meer dan 40 landen wil bekronen. De Shelter-programma’s zitten in de finale van respectievelijk de categorie Drama en Komedie.



Voor Studio Tarara is de selectie voor de New York Festivals een eerste buitenlandse erkenning. De dramareeks van Tim Van Aelst met o.a. Koen De Graeve en Ruth Beeckmans die zich afspeelt tijdens de beginjaren van VTM, gaat pas op dinsdag 12 februari op diezelfde zender van start.



Voor Hoe Zal Ik Het Zeggen is het na o.a. een International Emmy, bekroningen op de MIP Tv in Cannes en de World Media Awards in Hamburg alweer een nieuwe stap in een internationaal succesverhaal. In Duitsland en in Portugal wordt gewerkt aan een eigen versie van het programma, en met 8 landen zoals de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk zijn er productiedeals afgesloten.



De TV&Film Awards van de New York Festivals worden uitgereikt op 9 april tijdens een groot gala in Las Vegas.


Bio van Koen De Graeve en Ruth Beeckmans