.
Camille
donderdag 17 november 2022

Nog maar eens extra concerten voor Camille

Het gaat hard voor haar!

Aftellen naar 2023, want dan trekt Camille door Vlaanderen met haar SOS tour waarvoor er intussen al meer dan 30.000 tickets verkocht zijn! Alle shows in Gent zijn volledig uitverkocht, maar wegens grote belangstelling kondigt de zangeres vandaag extra shows aan in Oostende, Hasselt en Antwerpen.

Nog geen twee weken geleden bracht Camille het beste van zichzelf in een uitverkochte Lotto Arena, waar ze maar liefst 5 keer zorgde voor een spectaculaire show gevuld met een sterk staaltje zang-, dans-, én vuurwerk. En dat smaakt duidelijk naar meer voor haar duizenden fans, want intussen zijn er al meer dan 30.000 tickets verkocht voor haar SOS tour, waarmee ze in 2023 doorheen Vlaanderen trekt!

Dat tickets voor Camille geliefd zijn, is wel duidelijk. Alle 6 shows in Gent zijn intussen uitverkocht, en ook de shows in de andere steden verkopen snel. Wegens deze grote publieke belangstelling kondigt de Vlaamse superster daarom maar liefst 3 extra shows aan: één in Oostende, Hasselt en Antwerpen!
Tickets kan je bestellen via Gracialive.be