.
News Image

Nog 1 keer Erik Van Neygen en Sanne

Erik en Sanne geven allerlaatste concert.


Op 14 maart 2015 was het precies 25 jaar geleden dat Erik & Sanne hun klassieker 'Veel te mooi' opnamen. 25 jaar later zijn zij nog steeds Vlaanderens meest tot de verbeelding sprekend koppel. Al beslisten zij twee jaar geleden te stoppen met live concerten ten gevolge van Eriks gezondheidsproblemen, de muziek was nooit ver weg. Al vrij snel na hun uitverkochte afscheidstournee bouwden zij -achter de schermen- aan de carrière van dochter, Maartje Van Neygen. In stilte schreven zij tekst en muziek voor haar nieuwe songs. Erik deed bovendien de productie.

Tot grote vreugde van de fans stond Sanne af en toe aan Maartjes zijde. Maar het was Erik die zei: ‘25 jaar ‘Veel te mooi’ mag eigenlijk niet zomaar voorbijgaan.’ Afgelopen jaren musiceerde het gezin Van Neygen thuis in de huiskamer en zongen zij liedjes die ze eigenlijk nooit op het podium gebracht hadden. Enkel voor het speelplezier. Zo groeide het idee voor een intimistisch concert met een akoestische bezetting (vleugelpiano, viool, mandoline, contrabas, akoestische gitaren). Vandaar ook de titel: ‘Thuis bij de Van Neygens…’25 jaar, 25 liedjes die je ongetwijfeld kent. Van ‘Veel te mooi’ over ‘Het huis dat tussen rozen stond’, ‘Land van ons twee’ en ‘Ticket naar Eden’ naar ‘’t Is echt wel goed’ en ‘Op zijn schouder.’ Op vrijdag 18 december geven Erik & Sanne hun allerlaatste cocnert en dat doen ze in het CC De Herbakker te Eeklo. Dit wordt een uitzonderlijk en onvergetelijk concert met deze rasartiesten en hun prachtige repertoire.

Reserveer vandaag nog uw zitplaatsen per e-mail: vzwsterrenparade@telenet.be of via de ticketlijn: 09-336 42 51. Dit concert is ook toegankelijk met de Kom Uit Pas.


Download onze app voor iOS of Android