.
News Image

Noel Gallagher komt naar Vorst Nationaal

En hij komt niet alleen.


Rockpersoonlijkheid Noel Gallagher, met z’n High Flying Birds aan zijn zijde, is terug voor nieuwe avonturen met een derde album ‘Who Built the Moon?’ en een Europese tournee in 2018 die ook halt zal houden in België!


Noel Gallagher vond met zijn High Flying Birds de perfecte reïncarnatie. Als onbetwistbare leider schrijft en produceert Noel topnummers voor de band met als bewijs zijn eerste twee platen ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’ (2011), dat maar liefst 1 miljoen keer over de toonbank ging in Engeland en ‘Chasing Yesterday’, dat uitkwam in 2015 en zo maar eventjes platina binnenhaalde.De allomtegenwoordige gitaren en de onberispelijke arrangementen in dienst van zijn onverbiddelijke stem zorgen ervoor dat de muziek onweerstaanbaar is.

Noel Gallagher kondigt deze herfst zijn grote terugkeer met ‘Who Built the Moon?’, zijn nieuwe album dat samen met poducer, DJ en talentvolle componist David Holmes werd gemaakt. Op het album, zowel in Londen als in Belfast werd opgenomen, spelen muzikanten van over de hele wereld die hun talent neerlieten op 11 nummers die variëren van psychedelische Franse pop uit de jaren 60 tot electro, soul, rock en disco. Een passionele muzikale trip, met enkele prominente samenwerkingen zoals Paul Weller en Johnny Marr.


Gespecialiseerd in 4-sterren-concerten, kondigen Noel Gallagher en zijn High Flying Birds vandaag de data aan van hun Europese tournee in 2018, met op het menu een passage in Brussel op vrijdag 6 februari in Vorst Nationaal! De ticketverkoop start nu donderdag 28 september om 10 uur via www.proximusgoformusic.be .

Bio van Noel Gallagher

Meer Over:

Noel Gallagher