.
News Image

Noel Gallagher komt naar AB

Maandag kondigde men het tweede album van Noel Gallagher's High Flying aan, getiteld 'Chasing Yesterday'. De aankondiging gebeurde tijdens een live vraag- en antwoordsessie op Facebook, onder leiding van Matt Everitt van BBC 6.'Chasing Yesterday' ligt op 2 maart 2015 in de rekken. Het is het eerste album dat volledig geschreven en geproducet werd door Noel zelf. Noel bracht voor deze plaat een groter arsenaal aan instrumenten dan ooit bij elkaar, en kon rekenen op de hulp van Johnny Marr, één van de beroemdste kids die Manchester ooit voortbracht. De eerste single uit deze plaat wordt In The Heat of the Moment. Voor deze bezwerende track liet Noel zich inspireren door een documentaire over astronauten.

Dit tweede album volgt op het enorme succes dat hun eerste zelfgetitelde plaat was: dubbel platina en 770.000 verkochte exemplaren in Engeland alleen al! Noel Gallagher en zijn High Flying Birds toerden doorheen 32 landen en traden maar liefst 143 keer op tijdens een tournee die vijftien maanden duurde.

Tegelijk met de nieuwe plaat bevestigt Noel ook dat hij in maart opnieuw de baan opgaat met de High Flying Birds. Deze nieuwe tour gaat van start in Belfast, om daarna Engeland en ook heel Europa te doorkruisen. En het enfant terrible van de Britse rock houdt ook halt in ons land, voor een concert in de Ancienne Belgique op 22 maart. Een streepje muziekgeschiedenis om niet aan je te laten voorbijgaan! De voorverkoop begint nu vrijdag 17 oktober om 11u.Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 ou www.abconcerts.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.beTicketprijs (incl. servicekosten): 37 euro


Bio van Noel Gallagher

Meer Over:

Noel Gallagher