.
Francesco Planckaert en Magali
vrijdag 12 april 2024

Noa Planckaert: “Ik zou haar toch niet meteen stil noemen”

Ook al lijkt het wel zo

Magali Van Houtte heeft samen met Francesco Planckaert 3 kinderen: Devon, Noa en Yukka. Noa weet haar mannetje wel te staan tussen al dat mannelijk geweld van haar broers, en gelukkig kan ze ook altijd bij haar mama Magali terecht.

Moeder en dochter lijken niet alleen qua uiterlijk heel erg op elkaar, ook qua karakter zijn er veel gelijkenissen tussen de twee.

“Als er andere mensen bij zijn, ben ik altijd heel rustig. Ik kijk dan vooral de kat uit de boom en het duurt even vooraleer ik me bij iemand op mijn gemak voel. En als het zover is, praat ik wél heel veel. Alsof ik thuis ben of met de familie”, begint Noa in Dag Allemaal.

En daar herkent Magali zich heel erg in. Want Magali is een beetje de stille kracht achter het gezin en zelfs achter de hele familie Planckaert.

“Als ik mama zou moeten beschrijven, zou ik haar niet meteen stil noemen. Iedereen denkt altijd dat papa de zot in huis is, maar ik heb in feite twee zotte ouders. Als we samen muziek maken, dan durft ze uit de bol te gaan. Maar het klopt dat je haar weinig hoort als er andere mensen bij zijn.”

Bio van Francesco Planckaert