.
News Image

Njam!: De week rond: Heerlijk van bij ons

Is elke dag een lekkere maaltijd op tafel toveren een steeds terugkerende uitdaging voor jou? Te weinig tijd, te weinig inspiratie of gewoon geen zin? Dankzij de nieuwe reeks DE WEEK ROND zijn excuses als deze voorgoed verleden tijd.

Is elke dag een lekkere maaltijd op tafel toveren een steeds terugkerende uitdaging voor jou? Te weinig tijd, te weinig inspiratie of gewoon geen zin? Dankzij de nieuwe reeks DE WEEK ROND zijn excuses als deze voorgoed verleden tijd.

Kookkanaal Njam! helpt je aardig op weg met een reeks handige kookboeken vol haalbare, smakelijke en voedzame recepten die je enthousiasme om te koken nog groter maken en jou en je familie elke dag weer zullen verbazen. Zalig zilte Noordzeegarnalen, bitterzoet grondwitlof, ambachtelijk gebakken peperkoek, pittige Damse mokke, lekkere Luikse stroop, botermals blauw-wit en seizoenverse Mechelse asperges. Ze zijn allemaal van ‘ons’. En van bij ons. We koesteren deze heerlijke, meestal seizoens- en streekgebonden basisproducten en gaan er graag mee aan de slag. We toveren ze om tot de beste gerechten, van makkelijk tot iets uitdagender, van dagelijkse kost tot zondagse familielunch. Maar altijd lekker Belgisch! Dit boek biedt je maar liefst 50 mooie recepten uit het allerbeste van de Belgische keuken. Wedden dat je zo de week rond bent? Fotografie: Luk Thys Paperback 128blz. Formaat: 170 x 215mm Prijs: 12,99€