.
Nina Derwael en Camille Dhont
donderdag 5 augustus 2021

Nina Derwael in duet met Camille Dhont

Zij zijn vrienden voor het leven.

Zij leerden elkaar bij het ‘Gala van de Gouden K’s’ van Ketnet kennen en zijn vriendinnen voor het leven. We hebben het over Nina Derwael en Camille Dhont. De twee hadden nadien regelmatig contact en Nina Derwael blijkt grote fan van Camille Dhont te zijn. En laat het omgekeerde ook van toepassing te zijn.

Tijdens de huldiging van Nina Derwael in haar thuisstad Sint-Truiden was er woensdagavond een verrassingsoptreden van Camille. Die maakte na een lange werkdag graag tijd voor een kort optreden voor haar vriendin en gouden medaille-winnares Nina Derwael. Camille bracht er het nummer ‘Vuurwerk’, een liedje dat Nina Derwael helemaal uit het hoofd kent. De winnares van de voorlopig enige Belgische gouden medaille op de olympische spelen zong het liedje helemaal mee.

Camille was bijzonder trots dat zij voor Nina mocht optreden, voor Nina was het optreden meer dan welgekomen, zo kon zij nog eens dansen. “Zo leuk om je nog eens gezien te hebben. Hopelijk tot snel nog eens”, reageerde Nina terwijl zij met een heli naar Oostende vloog.

Download onze app voor iOS of Android