.
News Image

Nigel Williams & Michael Schack roepen tot de orde

Drummer Michael Schack brengt hulde aan luidkeelse voorzitter Britse Lagerhuis.


Of je de brexit nu van dichtbij, veraf óf helemaal niet volgt: je hoorde vast en zeker Speaker John Bercow’s iconische bevel “Order!”. Belgiës bekendste drummer Michael Schack vond het tijd voor een muzikaal eerbetoon aan de meest populaire quote in de drie jaar durende Brexit-saga en lanceert een single met toepasselijke naam ‘Order!’. De Vlaams-Britse cabaretier Nigel Williams zorgde voor de vocals. En zijn stem lijkt wel héél erg op die van de voorzitter van het Britse parlement. De single met bijhorende videoclip bekijk en beluister je hier: https://youtu.be/4r96Pb_Lqrk
Order! Order! John Bercows stem van schuurpapier galmt al jaren doorheen het Britse House of Commons. En sinds de brexit, mag je Bercow gerust een beroemdheid noemen. Zijn luidkeelse ‘Ordeeer’ verdient volgens producer en dj-drummer Michael Schack alle lof.


Nu, een week voor de brexit – of komt er toch nog uitstel – stuurt Michael zijn nieuwste single de wereld in. Na FRÀ’KOEH opnieuw een intens en up-tempo nummer, waarbij – hoe kan het anders – ook drums mee de hoofdrol spelen. Pure EDM, met een tikkeltje elektro en drum-‘n-bassinvloeden. Cabaretier Nigel Williams vertolkt de rol van Bercow: van “The Ayes to the right. The Noes to the left en-van-je Order!”


De jonge en veelbelovende regisseuse Elise Eetesonne maakte op aangeven van Michael de bijhorende puppets/muppets en ze blikten samen de videoclip in.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Michael Schack en Nigel Williams