.
D5R
dinsdag 21 juni 2022

Nieuwste seizoen van D5R woensdag van start

Nu al het elfde seizoen van de populaire jongerenreeks

De populaire jongerenreeks 'D5R' blijft een hit en komt met een elfde seizoen. D5R is een realistische fictiereeks over vijf jongeren die elkaar kennen van school, maar ook daarbuiten onafscheidelijk zijn. Hun levens, karakters en verhalen zijn uit het leven gegrepen.

​In het elfde seizoen ontmoet Kyra (Liandra Sadzo) de pleegouders van Bram en ​ontdekt zo een andere kant van hem. Het vertrouwen van Leyla (Angela Jakaj) wordt ​zwaar op de proef gesteld. Amber (Jamie-Lee Six) staat alleen in een heftige beslissing, maar gelukkig is Wout (Sander Provost) nooit veraf. Hij steunt ook Vincent (Thijs Antonneau) die een groot verlies verwerkt. De vrienden komen dichter dan ooit bij ​elkaar.

‘D5R’ is een realistische fictiereeks over vijf jongeren die elkaar kennen van school, maar ook daarbuiten onafscheidelijk zijn. De serie, en zijn fans, groeide op met de personages. Sinds seizoen 8 worden de afleveringen integraal opgenomen in studentenstad Gent. In het nieuwste seizoen volgen volgen we opnieuw de bruisende levens van Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo), Wout (Sander Provost), Vincent (Thijs Antonneau) en Amber (Jamie-Lee Six). Thema’s zoals vriendschap en relaties komen daarbij uitgebreid aan bod, maar ook maatschappelijke topics zoals catfishing, sexting en drugsmisbruik worden aangekaart. Dit alles maakt de reeks tot een iconische reeks voor zijn generatie.

Deze week, op woensdag 22 juni, gaat seizoen 11 van start op Streamz en krijgen we opnieuw een blik in de turbulente levens van de studenten. Hun karakters en verhalen zijn letterlijk uit het leven gegrepen.

‘D5R’ is een Streamz Original geproduceerd door Warner Bros ITVP Belgium. Het negende seizoen is vanaf 22 juni 2022 beschikbaar op Streamz. Ook de vorige seizoenen, én de bioscoopfilm ‘D5R: De Film’ zijn integraal terug te vinden op het streamingplatform.