.
News Image

Nieuwe zomersingle voor Elphy

De zomer staat voor de deur. Hoog tijd dus voor Elphy’s gloednieuwe zomersingle.
Het nummer werd gecomponeerd door Bert Candries, waarmee Elphy reeds samenwerkte voor de succesvolle remake van Yasmine’s “Als jij er niet bent.” Bert Candries heeft reeds heel wat hits op zijn palmares staan, waaronder Johan Verminnen’s “Café der Blije Harten”. De tekst van “Volg Mij” is van de hand van Pieter Strackx, die ook de tekst schreef voor Elphy’s allereerste single “Geef niet op.”

“Volg Mij” is opnieuw een up-tempo nummer geworden op een stevige beat, ditmaal vermengd met enkele mooie folkinvloeden... uniek in de Vlaamse showbizz.
Als artieste wil de zangeres graag trouw blijven aan haar stijl en tegelijk haar publiek blijven verrassen. “Ik wil aantonen dat het perfect mogelijk is om verschillende muzikale invloeden met elkaar te vermengen tot een mooi, samenhangend geheel met een leuke popmelodie die blijft hangen,” zegt Elphy over de song. “De tekst gaat over het moment in een relatie waarop je beseft dat je de ware gevonden hebt… de persoon met wie je de rest van je leven wil doorbrengen.” Klinkt alvast zeer veelbelovend en het mooie nummer lost die belofte zeer zeker in...

Bio van Elphy

Meer Over:

Elphy