.
Frank Galan
zondag 30 juni 2019

Nieuwe zomersingle Frank Galan is een feit

Frank Galan zorgt voor de perfecte soundtrack bij deze zwoele temperaturen


Wie anders dan Frank Galan kan voor de perfecte soundtrack zorgen bij deze zwoele temperaturen? Het voorbije jaar was Frank druk in de weer met nieuwe muziek en liet hij zich daarbij inspireren door het opzwepende ritme dat kenmerkend is voor Puerto Rico. Het resultaat is 'Paloma', een hedendaagse zomertune dat met de hulp van Daniel Lopez een bijzonder zuiders karakter heeft gekregen.

Het betreft hier een gloednieuwe song speciaal voor Frank Galan geschreven en werd er meer dan anderhalf jaar aan gewerkt temeer omdat deze productie in Puerto Rico werd bewerkt en in 3 talen werd opgenomen (Nederlands, Spaans & Frans). Frank Galan start met deze opname een ware verjongingskuur en bereikt hij hiermee ook een totaal ander publiek.

Daniel López is een bekende Cubaanse rapper die Frank Galan meeloodst naar tropische oorden waar Vlaanderen momenteel overvol van geniet. Het is een oorwurm die bij de eerste klanken de zomer vastpint op elk moment. Een tune waar u vrolijk van wordt.

De single “Paloma” is te koop via I-Tunes en alle andere streaming- kanalen. Op maandag 8 juli 2019 kan u Frank Galan ook live met deze productie aan het werk zien tijdens de opnames van MentTV op de Grote Markt in Diksmuide.

In augustus 2019 brengt Universal Music eveneens een verzameling uit van het beste werk van Frank Galan in de reeks Vlaamse Klassiekers”. Een terugblik op 30 jaar carrière in de showbizz dat volgend jaar uitgebreid gevierd zal worden.

Bio van Frank Galan

Meer Over:

Frank Galan