.
News Image

Nieuwe solo-single van Filip D'Haeze

Ook moeilijk tijden voor Filip D'Haeze.


Er zijn weinig artiesten die het momenteel makkelijk hebben. Dat is ook het geval voor Filip D'Haeze. De zanger, presentator en entertainer mist de Vlaamse podia. Net zoals zoveel van zijn collega's kijkt hij uit naar betere tijden.



Met zijn groep Swoop was hij de afgelopen jaren één van Vlaanderens meest geboekte acts en ook zijn solocarrière zat in de lift maar dat ligt nu volledig stil door corona. Op 9 november was het precies 29 jaar geleden dat hij zijn eerste liedje op de markt bracht en om dat te vieren pakt hij uit met een nieuwe solo-single. 'Ik wil van jou zijn'een cover van Robbie Williams – ‘Angels’, één van zijn favoriete liedjes.



Filip : “Het is 1 van mijn favoriete liedjes aller tijden. Het stond vorig jaar reeds op het kerstalbum dat ik samen opnam met Eveline Cannoot maar krijgt nu ook een echte solo-release. Het is een productie van David Vervoort en de Nederlandse tekst komt van Katja Retsin. Mensen gaan dit niet direct van mij verwachten maar ik waag me aan een ballade.



Filip denkt ook na over een bijhorende, professionele videoclip om het nummer nog wat kracht bij te zetten. Hij draagt deze ballade op aan zijn dochters.