.
Laura Omloop
zondag 2 april 2023

Nieuwe single voor Laura Omloop 

Zij blijft voor altijd het ‘jodelmeisje 

Ruim dertien jaar, zolang is het geleden dat Laura Omloop België mocht vertegenwoordigen op Junior Eurovisiesongfestival in Nederland. De daaropvolgende jaren timmerde de jonge Laura verder aan haar muzikale carrière. Om vervolgens weer even plots uit de schijnwerpers te verdwijnen.

In Het Laatste Nieuws vertelt Laura wat ze sinds haar exit uit de showbizz zoal gedaan heeft.

“Na het middelbaar ging ik verder studeren aan de universiteit. Ik ben begonnen met Toegepaste Taalkunde en heb even Duits en Russisch gestudeerd, maar toen zijn mama en zus ziek geworden en ben ik ermee gestopt. Ik heb een goed jaar niets gedaan en heb vooral thuis meegeholpen in het huishouden. Ik wilde er in de eerste plaats zijn voor mijn familie. Dan heb ik even in een hotel in Lier gewerkt.”

Lier. Het hoge woord is eruit. De schapenkoppenstad is de plek waar Laura is geboren en getogen en heeft meteen ook een centrale rol in haar nieuwste single. Hoewel ze momenteel in Boechout woont, is en blijft Laura een trotse Schapenkop, zo vertelt ze.

“Toen ze me vroegen: ‘waar is voor jou thuiskomen?' dan is dat zonder twijfel Lier. Ik ben daar geboren en getogen en ook naar school geweest. Het is de stad waar ik groot geworden ben en ik vind het een ongelooflijk charmante stad. Vroeger als kind stond ik nooit stil bij hoe mooi het hier eigenlijk is en dat begin je pas als volwassene te waarderen. Ik ben er trots op!"

Bio van Laura Omloop

Meer Over:

Laura Omloop