.
Luc Steeno (2005)
donderdag 14 mei 2020

Nieuwe single van Luc Steeno & Frank Van Erum: Laat Ons Klinken

Luc Steeno en Frank Van Erum klinken op hun vriendschap.


Luc Steeno en Frank Van Erum leerden mekaar vorige zomer pas goed kennen toen ze beiden deel uitmaakten van de cast van de kustshow ‘Ambiance Aan Zee’ die de hele zomer in Het Witte Paard in Blankenberge liep. Frank Van Erum kenden we natuurlijk vooral van z’n voormalige rol van ‘Renzo’ in de populaire TV-soap ‘Thuis’, maar Frank bewees vorige zomer nog maar eens dat hij naast een goed acteur ook een begenadigd zanger is.



Door hun intensieve samenwerking trokken de 2 vorige zomer veel met mekaar op en het is ook toen dat ze de idee opperden om eens samen de studio in te gaan. Het resultaat daarvan is deze prachtige single ‘Laat Ons Klinken’, een nummer van Franse origine dat een gepaste Vlaamse tekst met zich meekreeg.



Luc Steeno stelde in oktober 2019 z’n album ’30 Jaar Luc Steeno’ voor aan fans en pers in Benidorm, het was daar dat Luc en Frank voor ’t eerst hun duet live voor een publiek opvoerden. Het nummer belande ook mee op de tracklisting van Luc’s 3CD album maar schopt het nu pas echt tot nieuwe single.

Ook al blijft het ‘klinken met vrienden’ momenteel nog uit den boze voor de meesten onder ons, toch is de boodschap van de song momenteel actueler dan ooit… we kijken hier immers allemaal immens naar uit.



Laat ons klinken van Luc Steeno en Frank Van Erum is vanaf 15 mei verkrijgbaar als digitale download en via de courante streamingdiensten.