.
News Image

Nieuwe single Udo & Sil

Udo deelt deze zomer de microfoon met niemand minder dan Silvy De Bie.

Udo deelt deze zomer de microfoon met niemand minder dan Silvy De Bie. De vocale performer van formaat zag de blonde nachtegaal enkele maanden geleden aan het werk op Eurosong waar ze tegen elkaar streden voor een plaats op het Kopenhaagse podium.

Udo was zo onder de indruk van Sils ballade 'What's the Time in Tokyo' dat hij zijn stoute schoenen aantrok en haar uitnodigde voor een duet. "Het gaat om een nummer dat ik een tijdje geleden heb geschreven met mijn muzikale vrienden Yannic Fonderie en Stefaan Fernande, en ik heb gewacht op een juiste muzikale partner om het volledig tot zijn recht te laten komen.
"Op en naast het podium klikt het perfect," vertelt Udo ons. "Sil is niet alleen een sympathieke madam, ze is ook zeer professioneel en ze kan fantastisch zingen."

Broken Smile is een nummer over de kracht van vriendschap. Udo: "Hoe donker het leven soms ook kan zijn, hoe gebroken je glimlach ook is, de vriendschapsbanden zijn de lichtpunten waaraan je je kan optrekken. Indien je je voor vriendschap openstelt kan elke glimlach helen en kan je weer verder met je leven."
Het lied sluit op deze manier ook perfect aan bij de vriendschap tussen Sil en Udo.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sil en Udo

Meer Over:

Sil Udo