.
News Image

Nieuwe single Taylor Jones

We hebben er even op moeten wachten maar dat wachten was best de moeite waar als we het eindresultaat beluisteren. Jawadde, Taylor Jones doet het!


De lang verwachte nieuwe single van het Britse supertalent en internationale ster Taylor Jones is helemaal klaar om te verbazen. TJ heeft de afgelopen maanden de studio tot zijn huiskamer omgedoopt om zo de perfectie klaar te stomen. Een perfectie van een nieuwe, indrukwekkende sound en vol trots stelt TJ deze verrassende twist van pop muziek voor aan het grote publiek.



Emergency is een bijzonder energieke pop song dewelke gaat over een liefdesbreuk, een breuk in de meest positieve zin. TJ schreef voor Emergency een krachtige, lichtjes dubbelzinnige tekst waarvan de humor duidelijk hoorbaar en herkenbaar is. Hiermee bewees de 20 jarige Singer/songwriter nogmaals hoe bijzonder talentvol hij is, niet enkel als artiest maar ook als songwriter.



'Emergency heeft een krachtige opbouw, makkelijk luisterbaar en TJ’s scherpe karaktertrekjes komen duidelijk naar boven. Het refrein daarentegen brengt de song keer op keer naar die climax dewelke onvermijdelijk zal aankomen! Met Emergency is TJ er onwaarschijnlijk sterk in geslaagd een zwaar, triest thema te verwoorden tot een catchy, uiterst herkenbaar en uniek pop nummer, hetgeen een positive vibe zal nalaten.



Voor Taylor is deze nieuwe sound een sprong naar ontwikkeling, niet enkel van zichzelf als persoon en artiest, maar eens temeer van zijn kwaliteiten en talent. TJ is een rasartiest, geboren om te entertainen en met Emergency bewijst hij dit voor de zoveelste keer!


Bio van Taylor Jones

Meer Over:

Taylor Jones